Home en contactgegevens

 

  Sitemap

 

------------------

 

Tellers

 

 

Stealth Lite - gratis teller voor uw website

 

Gratis teller

   Webstats4U - Free web site statistics Webstats4U - Free web site statistics

 

 

 

Instituut voor Natuurgeneeswijze

en Natuurkundig onderzoek.

 

Apparaten

 

 

 

Gebruik van Plasma-therapie.

Wij gebruiken drie kleuren:

Rood: Voor processen waarvoor het lichaam een sterke activering nodig heeft (een doorbloeding dus). Een voorbeeld hiervan is een opgelopen kneuzing of een verharding in de nek (zenuwknoop). In dit geval wordt de rode buis gebruikt. Rood mag nooit gebruikt worden bij ontstekingen. Ook geestelijk activeert de rode staaf sterk.

Paars: Is de kleur die afvalstoffen uit het lichaam versneld afvoert en ook een versterking op het geestelijke afvalstoffenbeleid is sterk merkbaar. De paarse staaf wordt dus gebruikt bij een schoonmaakproces, zowel geestelijk als lichamelijk.

Blauw: Wordt gebruikt om ontstekingen tegen te gaan en versterkt het magnetische veld van de mens om bv zware u.v., röntgen, gamma en nog zwaardere stralingen buiten het lichaam te houden. Het is zeer geschikt om mensen met kankergezwellen te helpen.

Uitleg van het kleurensysteem.

Kleuren       Krachtwaarde

Rood            2 krachtdeeltjes

Geel             4 krachtdeeltjes

Blauw          6 krachtdeeltjes

Waaruit volgt: Paars        8 krachtdeeltjes (blauw en rood)

                         Groen       10 krachtdeeltjes (blauw en geel)

 

Elke kleur heeft een krachtwaarde evenredig aan de krachtdeeltjes die erin voorkomen. Een menselijk lichaam bestaat uit een lichtkrachtveld.

Wanneer we nu bij een behandeling een rode staaf gebruiken dan wordt er een roodlicht-krachtveld geactiveerd. Met andere woorden: rood wordt gerefelcteerd en alle andere kleuren worden doorgelaten. Anders gezegd: rood (krachtwaarde 2) wordt uitgesorteerd en de kleuren geel en blauw (samen krachtwaarde 10) worden doorgelaten.

Gebruikte gassen:

Tesla neonbuis

Neon:       Kleur: rood, bezit veel kracht (zie bovenstaand voorbeeld). Geel en blauw     (krachtwaarde 10) worden doorgelaten. De kleur rood mag niet worden gebruikt voor mensen die ontstekingen hebben.

Argon:    Kleur: blauw, reflecteert blauw, dat wil zeggen: laat geel en rood (samen krachtwaarde 6) door. Beschermt tegen UV-licht en is zeer geschikt voor mensen die gezwellen (o.a. kanker) hebben daar hun krachtveld op deze manier versterkt wordt. Tevens geschikt voor mensen die een zwak magnetisch veld hebben.

Stikstof:       Kleur: paars, (gevormd door de kleuren blauw en rood, die ook weer worden gereflecteerd), zodat geel (krachtwaarde 4) wordt doorgelaten. Is zeer geschikt voor het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam; tevens geschikt om mensen geestelijk te kalmeren.

Zuurstof:     Kleur: blauw (iets lichter) - is geen edelgas. Werkt als remmer bij allerlei ontstekingen, allergieën en carnicoomprocessen.

Brownsgas: Kleur: grijs-blauw - staat voor kracht en bestaat uit twee waterstofdeeltjes en 1 zuurstofdeeltje.
Wordt gebruikt voor het uitbalanceren van het lichaam, zowel stoffelijk als geestelijk.

Mijn praktijkervaring heeft geleerd dat er op vier manieren met het apparaat kan gewerkt worden:

A. Drie keer per dag 10 minuten de buis in de hand houden.

B. Drie keer per dag 15 minuten de buis op de pijnlijke plek houden.

C. Drie keer per dag met speciale gebruiksaanwijzing die verschilt van persoon tot persoon.

D. Via acupunctuurpunten.

Codering van de Plasma-buizen:

N2: stikstof - violet - 0 ringen

NE: neon - oranje - 1 ring

O:   zuurstof - lichtblauw - 2 ringen

HH-O: Brownsgas - grijsblauw - 3 ringen

AR: Argon - blauw - 4 ringen

Bij twijfel welke buis te gebruiken, raadpleeg "touch for health"

 

!!! Waarschuwing: !!!

Dit apparaat mag beslist niet worden gebruikt bij mensen die een pacemaker hebben of bij wie andere electronica in het lichaam geplaatst is. Het mag wel worden gebruikt bij mensen die metalen delen, zoals kunstheupen, plaatjes, schroeven ed. in het lichaam hebben.