Instituut voor Natuurgeneeswijze en Natuurkundig Onderzoek.


INDEX

Welkomspagina   Wie ben ik?   Magnetiseren  Vrije Energie en zelfzucht   Massagetherapie   Nikola Tesla   Magnetiseur in de pers  Magnetiseur in de pers - deel II   Het Hoogfrequente Ozon-apparaat   Lynx-ring   Tesla Lichtbuis  Noten  Gebruik van het Ozon-emissieapparaat  Stabiele Waterstoftherapie  Boodschap van een wetenschapper van Gene Zijde.   Op de drempel van twee werelden   Schone energie  Vitaliteit en Magnetisme  Folder Schone Energie  Stabiele Waterstof  Wichelroede  Helend Water en Cyrus  Een nieuwe werkplaats
***

 

De Hoogfrequente gasgevulde Tesla Lichtbuis.

 


Deze met de hand gemaakte glazen buis, die hoogvacuum wordt getrokken en daarna met edelgas wordt gevuld, heeft de eigenschap dat zij de kosmische energie enorm versterkt en versnelt.

Zij versterkt het lichamelijk/geestelijk magnetisch veld en ook atoomstructuren veranderen erdoor. De lichtbuis geeft u, met andere woorden, meer energie.

Toepassingen: te gebruiken als hanger of als stick.

 

Plaats de lichtbuis bij voedsel en u zult bemerken dat er een zachtere smaak te proeven valt, vooral wijn, water en sigaretten zijn daar een duidelijk voorbeeld van.

De lichtbuis zorgt ook voor activering van de stofwisseling van mens en dier. Vaak gaat slapen ook een stuk beter en ontstaat er meer rust en balans. Zo zijn er talloze voorbeelden van veranderingen.

Voor advies en inlichtingen zijn wij dagelijks bereikbaar

U heeft een maand lang de tijd om de buis te testen, bevalt hij niet, stuur hem per omgaande terug met vermelding van uw adres en banknummer en wij storten u het bedrag (met aftrek van de verzendkosten) terug.

 

Ik kan de verandering in de smaak van kraanwater bevestigen, het proeft veel zachter nadat het buisje enkele minuten in het glas heeft gestaan. (cfr. de webmaster)

 

 

Hier worden de buisjes gemaakt

 

 

 


Contactgegevens.

Teslalein

Loek GANS

G. Japiksstraat 24

9145 RW TERNAARD

tel/fax +31 519/572005

GSM   +31 615047447

Email: teslalein@orange.nl

 

 
Wenst u, na het bezoek aan deze website, contact met Loek, of hebt u gewoon een opmerking over wat u gelezen heeft, stuur dan een mailtje aan Loek via bovenstaande mailbutton.

 

 

Stem voor deze website.

 

Teller