Instituut voor Natuurgeneeswijze en Natuurkundig Onderzoek.


INDEX

Welkomspagina   Wie ben ik?   Magnetiseren  Vrije Energie en zelfzucht   Massagetherapie   Nikola Tesla   Magnetiseur in de pers  Magnetiseur in de pers - deel II   Het Hoogfrequente Ozon-apparaat   Lynx-ring   Tesla Lichtbuis  Noten  Gebruik van het Ozon-emissieapparaat  Stabiele Waterstoftherapie  Boodschap van een wetenschapper van Gene Zijde.   Op de drempel van twee werelden   Schone energie  Vitaliteit en Magnetisme  Folder Schone Energie  Stabiele Waterstof  Wichelroede  Helend Water en Cyrus  Een nieuwe werkplaats
***

 

Plasma Lichttherapie.

Algemene info en gebruiksaanwijzing.

 

 

 

Algemene info.

 

Tesla experimenteerde rond 1890 met hoogfrequente energie. Hij bewees dat het mogelijk moest zijn om energie op te wekken die niet gevaarlijk is voor flora en fauna. Tesla is in RoemeniŽ geboren en daarna geŽmigreerd naar Amerika. Daar heeft hij zijn experimenten met hoogfrequente energie voortgezet, en is op dit gebied de grootste geleerde die op schandalige wijze aan de kant werd gezet door de regering van die tijd. Hij heeft vrije energie ontdekt, energie die nu onze hele planeet zou kunnen gebruiken zonder dat er gevaar voor uitputting van onze Aarde zou zijn.

 

Stelt u zich voor: auto's, vliegtuigen, treinen voorzien van hoogfrequente energie en dat helemaal zonder kosten en vervuiling. Dat past niet in ons machtsysteem. Daardoor komt de naam Tesla ook niet veel voor in onze geschiedenisboeken. Tesla had in die tijd een groot aantal patenten op zijn naam staan, maar er is veel zoek geraakt. Ook is er veel met die patenten geknoeid.

 

Ikzelf geloof dat er een kracht moet zijn (noem het God, of de natuur). Aan die kracht heb ik gevraagd om meer te mogen begrijpen over wat ik als magnetiseur ben tegengekomen.

 

En wat is er gebeurd? Ik ben apparatuur tegengekomen van Tesla en, na veel door mij verricht onderzoek, heb ik met hulp van vrienden een nieuw hoogfrequent apparaat ontwikkeld. Hiermee heeft Tesla het, meer dan 100 jaar na dato, klaargespeeld voor mij en mijn vrienden om vrije energie te verkrijgen en uit die situatie duizenden mogelijkheden te scheppen om deze te benutten. In elk geval is hierdoor het hoogfrequente lichtproject herboren

 


Het Hoogfrequente Ozon-apparaat (plasma Lichttechnologie) zorgt ervoor dat het magnetisch veld, dat ieder mens beschermt tegen stralingsinvloeden van buiten, wordt versterkt. Een voorbeeld van schadelijke straling kan UV-licht zijn, dat onder andere voorkomt in zonlicht en bepaalde vormen van verlichting.

 

Het apparaat kan worden vergeleken met een accu. Het verhoogt de energie in het lichaam en laadt de mens weer op. Het versterkt het magnetisch veld. Hierdoor dringen er niet zo gemakkelijk ziektes binnen.

Verder heeft het apparaat een sterk reinigende werking op het menselijk lichaam. Het zorgt voor de afvoer van de afvalstoffen, zodat de organen weer normaal kunnen functioneren.

 

Door dit apparaat regelmatig te gebruiken voelt u zich weer fit en bent u minder snel vermoeid. Het apparaat helpt bij het sneller genezen van ziektes.

Omdat de mens op lichtkracht werkt en we deze lichtkracht door middel van het Hoogfrequente Ozon-apparaat produceren, herstellen en versterken we het evenwicht in het menselijk lichaam.

 

Het is zů dat CT-scan, rŲntgenfoto's of andere apparatuur die onder of boven de lichtgrens werkt, juist ziektes zoals kanker veroorzaken in plaats van dat ze de patiŽnt genezen. Oorzaak is dat deze apparatuur het lichtkrachtveld van de mens uitschakelt. Ook bestraling van een patiŽnt onder de lichtgrens is niet de juiste weg tot genezing.

 

Het apparaat dat door middel van de gassen het lichtspectrum kan bereiken, is de enige weg voor de patiŽnt om het evenwicht van het kleurenveld in het lichaam te herstellen. Vandaar dat dit apparaat wonderen kan bewerkstelligen die gebaseerd zijn op de Kwantummechanica.

Het apparaat is enkel te huur en moet onder begeleiding worden gebruikt. Het is heel belangrijk om de bijgevoegde gebruiksaanwijzing nauwlettend op te volgen.


Wat is Ozon?

 

De hele wereld heeft het over de ozonlaag. Hoe komt het dat die ozonlaag op sommige plaatsen verdwijnt en wat kan daaraan gedaan worden? De ozon is immers zeer belangrijk voor de flora en fauna.

Een andere naam voor zuurstof, in chemische termen, is O2. Het evenwicht van de aanmaak van zuurstof raakt verstoord omdat mensen nog steeds gebruik maken van verbrandingsmotoren die zuurstof gebruiken. Er vindt verbranding van zuurstof plaats en giftig gas wordt uitgestoten.

 

Een andere oorzaak is dat de grote tropische regenwouden worden gebruikt om de mensen te voorzien van hout en van brandstof. Hierdoor komt de zuurstof-produktie in gevaar, er ontstaat een tekort aan zuurstof en de giftige gassen krijgen de overhand. Het is een gegeven dat uit zuurstof ozon ontstaat. Als er dus minder zuurstof is in de atmosfeer, kan er vanzelfsprekend ook minder ozon geproduceerd worden.

 

Ozon heeft verschillende eigenschappen. Enkele zal ik hier vermelden. Ozon is sterk desinfecterend, u kunt het vergelijken met bleekwater maar dan veel sterker. Het heeft een sterk activerende en beschermende werking. Het menselijk lichaam produceert van nature ozon, doordat zonlicht de zuurstof in het bloed regelmatig omzet in ozon.

 

Het menselijk lichaam werkt op licht; u kunt ook zeggen: het lichaam werkt op kleuren. U zou de werking van het menselijk lichaam kunnen vergelijken met een elektromagneet. De magneet wordt sterker als er een grotere energie-verplaatsing is. Zo doen de kleuren dat bij de mens. Is er een blokkade of weerstand bij de mens, dan kan er geen energie-verplaatsing plaatsvinden. U kunt, met andere woorden, zeggen dat de mens een weerstand is tussen de zon en de aarde. Zo kunnen wij het Hoogfrequente Ozon-apparaat gebruiken om de menselijke kleurenvelden te activeren.

 

 

Hoe werkt het apparaat?

 

Bij hoogfrequente energie gaan de gas-atomen bewegen. Dat bewegen wordt veroorzaakt doordat een elektron, dat opgeslagen is in een atoom, van energieniveau verandert en weer terugvalt op het oude niveau en dan een foton uitzendt.

 

De golflengte van het Hoogfrequente Ozon-apparaat, dat op diverse gassen werkt, zit tussen de 300 en 800 miljardste trilling in. Met dit Hoogfrequente Ozon-apparaat kunt u veel ziekten bestrijden omdat u de energievoorziening weer kunt herstellen en daardoor het lichaam zijn magnetisch kleurenveld opnieuw kan opbouwen.

 

Elke kleur heeft zijn eigen golflengte. Zo ligt het zichtbare licht, voor ons het meest vertrouwde licht, tussen de 380-760 miljardste trilling. Met het Hoogfrequente Ozon-apparaat kunnen we door middel van gassen het lichtspectrum bereiken doordat gassen als medium functioneren.

 

Waarom alle andere golven schadelijk zijn zal ik u uitleggen: Golven die boven de 800 miljardste trilling liggen zijn grover. Golven die onder de 380 miljardste trilling liggen worden steeds fijner. Elke golf draagt een krachtdeeltje bij zich, dat men foton noemt. De energie van elk foton is evenredig met de frequentie. Dit betekent dus, dat de golflengte evenredig is met de frequentie en dat, naarmate de golflengte kleiner wordt, er meer energie in een foton zit. Vandaar dat rŲntgengolven, gammagolven, radioactiviteit, een groot gevaar zijn  voor de mens omdat ze meer krachtdeeltjes bij zich dragen. Dat is de reden waarom elektromagnetische straling onder de 380 nm steeds gevaarlijker wordt voor de fauna en de flora. Ligt de frequentie boven de 800 miljardste trilling, dan hebben we te maken met radiogolven, televisiegolven, radargolven enz. Deze golven zijn grover en hebben minder krachtdeeltjes bij zich, vandaar dat deze golven eveneens een gevaar voor de fauna en flora zijn.

 

Een ander woord voor energie is kracht en elke kracht brengt een trilling teweeg. De fauna en flora werken op lichtkracht. Vandaar dat, als de lichtkracht verandert, er een disharmonie ontstaat in fauna en flora.

 

 

 

 

Wat is Hoogfrequente fotografie?

 

Hoogfrequente fotografie van de hand is te vergelijken met Kirlianfotografie. Alleen wordt er bij deze fotografie hoogfrequentie opgewekt door middel van de Ozon-emissie apparatuur. Deze hoogfrequente straling zit op het niveau van het licht en wel op ongeveer 375 nanometer. Bij deze fotografie wordt gebruik gemaakt van Argon-buizen.

 

Wat u op de genomen hoogfrequente foto ziet is een kortsluitingseffect dat als donkere vlekken wordt weergegeven. Deze donkere vlekken tonen duidelijk de vervuiling en de blokkades aan die in het lichaam aanwezig zijn.

 


Contactgegevens.

Teslalein

Loek GANS

G. Japiksstraat 24

9145 RW TERNAARD

tel/fax +31 519/572005

GSM   +31 615047447

Email: teslalein@orange.nl

 

 
Wenst u, na het bezoek aan deze website, contact met Loek, of hebt u gewoon een opmerking over wat u gelezen heeft, stuur dan een mailtje aan Loek via bovenstaande mailbutton.

 

 

Stem voor deze website.

 

Teller