Instituut voor Natuurgeneeswijze en Natuurkundig Onderzoek.


INDEX

Welkomspagina   Wie ben ik?   Magnetiseren  Vrije Energie en zelfzucht   Massagetherapie   Nikola Tesla   Magnetiseur in de pers  Magnetiseur in de pers - deel II   Het Hoogfrequente Ozon-apparaat   Lynx-ring   Tesla Lichtbuis  Noten  Gebruik van het Ozon-emissieapparaat  Stabiele Waterstoftherapie  Boodschap van een wetenschapper van Gene Zijde.   Op de drempel van twee werelden   Schone energie  Vitaliteit en Magnetisme  Folder Schone Energie  Stabiele Waterstof  Wichelroede  Helend Water en Cyrus  Een nieuwe werkplaats
***

Natuurgeneeswijzen.

 

                                                                          

'Magnetiseur is niet paranormaal, hij past enkel natuurwetten toe.'

Loek Gans kan voelen of iemand iets mankeert.

(door Koos Molenaar - de Nieuwe Dockumer Courant van 24 januari 2000)

 

 

TERNAARD - Een vrouw sukkelt al zeven jaar met haar kwaal. Haar dokter weet niet wat het is. Ten einde raad stapt ze naar Loek Gans. Hij is magnetiseur. Hij voelt onmiddellijk wat er aan de hand is: de vrouw heeft een darmafdichting. In dit geval kan de magnetiseur niets anders doen dan de oorzaak van het leed constateren. Maar de vrouw is geholpen. Ze heeft nu een hormoonkuur en binnen afzienbare tijd is ze van haar lijden verlost. Nog een voorbeeld: een vrouw voelt zich raar na een operatie. De magnetiseur ziet een zwart gat, de patiŽnt blijkt bloedvergiftiging te hebben opgelopen door een rolletje verband dat bij de operatie is achtergebleven.

 

Loek Gans heeft een extra zintuig. Hij kan voelen of iemand iets mankeert. "Het is een gave. De ťťn kan goed piano spelen, ik kan meer voelen, mijn handen zijn gevoeliger dan die van iemand anders. Ik kan ermee registreren wat Ūn het lichaam is. De patiŽnt hoeft mij niet te vertellen wat eraan scheelt, dat voel ik wel. Ik ben een censor, ik ben een rader in het medisch geheel."

 

Het klinkt bovennatuurlijk, toch is de werkwijze van Gans dat niet. Dit in tegenstelling tot spiritisme en andere occulte zaken, waarvan hij zich verre wil houden. "Ik doe geen toekomstvoorspellingen en ik ben ook niet gezegend met een gave van de duivel", haast hij zich te zeggen. "Ik ben niet paranormaal, ik pas enkel de natuurwetten toe", zegt hij op een bijna verontschuldigende wijze. Alles wat leeft en alle materie die op aarde aanwezig is, heeft uitstraling. Een mens is dus elektrisch geladen. De uitstraling is een zeer fijne vorm van energie en doet zich voor in de kleuren van de regenboog. "Het lichaam heeft bij elke behandeling een bepaalde krachtwaarde. Is er meer energie, dan zijn er andere kleuren.

 

Net zoals de aarde draait om de zon, draaien de cellen in het lichaam. Ben je ziek, dan is er geen draaiing. Ik geef die draaiing terug. Ik werk als een dynamo, ik kan energie toevoegen, maar ook weghalen. Dat laatste is nodig bij overspannenheid. Dan is de harde schijf vol en die moet ontladen."

Generator.

 

Om duidelijk te maken hoe de mens functioneert maakt Gans veelvuldig vergelijkingen met apparatuur die op energie werkt. En daar hoort de aarde ook bij. De aarde draait om de zon met een snelheid van 30 km per seconde, dat is dus 108.000 km per uur. De aarde is dus eigenlijk een generator, hij laadt zichzelf op. Door de reflectie van de aarde wordt de luchtdruk hoger, er ontstaat wrijving, dat is warmte. Een mens werkt op lichttrillingen; hij leeft van licht. Licht is een hoogfrequent signaal. Bij een verrekking bv. krimpt het weefsel in. Het lichtsignaal komt niet meer door en de weerstand neemt toe. Door de weerstand te verlagen komt de doorstroming terug. "Als het lichaam uit balans is komt dat doordat het energieverkeer niet in evenwicht is. Een cel gedraagt zich als een lamp: is er teveel elektriciteit dan gaat ie kapot".

 

"De mens boort veel onnatuurlijke energie aan en dat is slecht", is de stelling van Gans. Elektrische apparatuur kan de celstructuur beÔnvloeden. Dat kan bv het geval zijn bij veelvuldig gebruik van een GSM, maar kan ook komen door de stralingen van een magnetron. Dit was allemaal niet nodig geweest als de theorieŽn van de wetenschapper Nikolai Tesla in de praktijk zouden zijn gebracht. Tesla experimenteerde rond 1890 met hoogfrequente energie. Hij bewees dat het mogelijk moest zijn om energie op te wekken die niet gevaarlijk is voor flora en fauna. Hij ontdekte vrije energie, energie die nu onze hele planeet zou kunnen gebruiken zonder dat er gevaar voor uitputting op aarde zou zijn. "Stelt u zich voor: auto's, vliegtuigen, treinen, voorzien van hoogfrequente energie en dat helemaal zonder kosten en vervuiling." Maar Tesla kwam te laat met zijn uitvinding. Dit zou energiemaatschappijen in ťťn klap brodeloos hebben gemaakt. Voor hen was de theorie van Tesla dodelijk. "Alles moest wijken voor het kapitaal. Daarom is hij aan de kant gezet en komt in de geschiedenisboeken niet de naam van de man die de resonantiefrequentie heeft berekend om energiedeeltjes op te vangen, maar die van Edison die de onnatuurlijke energie uitvond".

 

 

Ozon-apparaat

 

Gans is apparatuur van Tesla tegengekomen en heeft, na veel onderzoek, een nieuw hoogfrequentieapparaat ontwikkeld om vrije energie te verkrijgen. Dit zogeheten hoogfrequente ozon-apparaat zorgt ervoor dat het magnetisch veld, dat ieder mens beschermt tegen stralingsinvloeden van buiten, wordt versterkt. Een voorbeeld van schadelijke straling kan UV-licht zijn, dat onder andere voorkomt in zonlicht en bepaalde vormen van verlichting. Het ozon-apparaat kan worden vergeleken met een accu. Het verhoogt de energie in het lichaam en laadt de mens weer op. Het versterkt het magnetisch veld. Hierdoor dringen er niet zo gemakkelijk ziektes binnen. Verder heeft het apparaat een sterk reinigende werking op het menselijk lichaam. Dit apparaat zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, zodat de organen weer normaal functioneren.

 

 

 foto: Alex Bouma

 

Met deze biofrequentieresonator meet hij de lichtfrequentie Als blijkt dat de patiŽnt te weinig weerstand heeft gaat de magnetiseur de pijnlijke plaatsen magnetiseren. Hij beweegt met zijn handen langs het krachtveld en de uitstraling die de magnetiseur daarbij voelt, is te vergelijken met het elektromagnetische veld dat men voelt wanneer men met de hand langs de beeldbuis gaat van een televisietoestel dat aanstaat.

 

Golflengte.

 

"De mens is als een radio, hij heeft een constant signaal nodig om energie te genereren en een antenne om te ontvangen. Bij elke therapie ben ik bezig de weerstand op de juiste waarde te zetten, of anders gezegd, ik zoek naar de juiste golflengte. Dat is nodig wanneer mensen ziek worden van een verkeerd ritme. Komt het door het eten, het werk, of verkeerde woonomstandigheden zoals een te vochtig huis of te dicht bij een elektriciteitscentrale?"

Gans ziet het functioneren van een menselijk lichaam als een machine. Als daarin factoren ontbreken werkt de machine niet meer goed. Zo'n probleem is te traceren. "Paranormaliteit bestaat hierin niet, we moeten dus ontdekken wat er fout is. Als een kwaal verdwijnt wordt dat wel gezien als een wonder. Er is meer inzicht in de atoomstructuur nodig om te begrijpen wat er werkelijk gebeurt. Ik ben ervan overtuigd dat er steeds meer valt te verklaren. Natuurwetten vormen de basis. Ik geloof dat er een kracht is. Het maakt mij niet uit of je die kracht 'God' of 'natuur' noemt. De mens heeft het eeuwig leven. In elk leven bouwt hij een stukje bewustzijn op. Dat hoeft niet hier te zijn, er zijn meerdere aarden en meerdere levens. Ik kan magnetiseren omdat ik deze fase in mijn bewustzijnsproces heb bereikt. Als ik iets fout doe moet ik het opnieuw doen om me ervan bewust te maken waarom het fout ging. Als ik iemand help en hij probeert het niet zelf dan zal hij het nooit leren".

Kerk

Het leven moet voor Loek Gans een doel hebben. De magnetiseur is van Joodse afkomst. Een groot deel van zijn familie is uitgemoord. "Veel mensen gaan naar de kerk omdat ze bang zijn dat ze niet in de hemel komen, ze hebben een schuldgevoel. ik vond dat ik het recht had om te weten of er een kracht bestaat. Als kind heb ik een klinisch doodervaring meegemaakt. Ik zei: 'God, laat me zien hoe de wereld in elkaar zit. Waarom is er overal oorlog omwille van het geloof?' Iedereen kent de tien geboden, toch overtreden we ze. Ik ben natuur- en scheikunde gaan leren en ontdekte dat alles in de natuur vast in elkaar zit".

 

Waardering.

Van het leven als magnetiseur wordt je niet rijk, is Gans' ervaring. Een bezoek aan de magnetiseur wordt niet vergoed door het ziekenfonds. "Wij krijgen te weinig waardering en verdienen derhalve geen groot geld. Belangrijker vind ik dat wij patiŽnten kunnen helpen. Wij zijn voor de mens bezig. Er zijn helaas artsen die niets van magnetiseurs willen weten, zij willen de eer aan zichzelf houden.* Ik pleit voor een goede samenwerking met de doktoren. Er mag geen machtsstrijd in de medische wereld zijn".

Om meer duidelijkheid te verschaffen over zijn werk is Loek Gans gaarne bereid voorlichting te geven. Hij ontvangt zijn patiŽnten in zijn woning in Ternaard.

 

*opmerking van de webmaster: onlangs heeft Loek mij behandeld tegen hevige duizeligheid waar de huisdokter zich geen raad mee wist. Naderhand heb ik haar over deze behandeling verteld (mijn duizeligheid was in ťťn uurtje helemaal verdwenen). Zij was zeer enthousiast en vroeg me een adreskaartje van Loek. Er zijn dus wel al dokters die willen samenwerken met alternatieve geneeswijzen, gelukkig maar.


Contactgegevens.

Teslalein

Loek GANS

G. Japiksstraat 24

9145 RW TERNAARD

tel/fax +31 519/572005

GSM   +31 615047447

Email: teslalein@tele2.nl

 

 
Wenst u, na het bezoek aan deze website, contact met Loek, of hebt u gewoon een opmerking over wat u gelezen heeft, stuur dan een mailtje aan Loek via bovenstaande mailbutton.

 

 

Stem voor deze website.

 

Teller