Instituut voor Natuurgeneeswijze en Natuurkundig Onderzoek.


INDEX

Welkomspagina   Wie ben ik?   Magnetiseren  Vrije Energie en zelfzucht   Massagetherapie   Nikola Tesla   Magnetiseur in de pers  Magnetiseur in de pers - deel II   Het Hoogfrequente Ozon-apparaat   Lynx-ring   Tesla Lichtbuis  Noten  Gebruik van het Ozon-emissieapparaat  Stabiele Waterstoftherapie  Boodschap van een wetenschapper van Gene Zijde.   Op de drempel van twee werelden   Schone energie  Vitaliteit en Magnetisme  Folder Schone Energie  Stabiele Waterstof  Wichelroede  Helend Water en Cyrus  Een nieuwe werkplaats
***


Contactgegevens.

Teslalein

Loek GANS

G. Japiksstraat 24

9145 RW TERNAARD

tel/fax +31 519/572005

GSM   +31 615047447

Email: teslalein@telfort.nl

 

 

De Natuurgenezer vertelt.

 

Ik wil u graag iets vertellen over mijn werk als magnetiseur.

Ik ben werkzaam, als magnetiseur, auroloog, ontspanning- en hypnotherapeut in Ternaard, een dorpje in het noorden van Friesland.


Er wordt mij vaak gevraagd: 'Hoe kwam je erachter dat je kunt magnetiseren?'

Bij mij is het begonnen toen ik 16 jaar was. In die tijd leek het wel alsof mijn handen constant onder zwakstroom stonden.


Ook zag ik kleuren rond de mens.


Op een dag vroeg ik mijn moeder of zij ook zulke merkwaardige ervaringen had, maar haar antwoord was negatief. Ze zei: 'Zorg maar dat je goed leert in plaats van zulke nonsens te vertellen.'

 

Als baby had ik veel last van voorhoofdsholteontsteking. Vele jaren ben ik hiermee blijven sukkelen en veel artsen werden geraadpleegd, totdat ik in aanraking kwam met een acupuncturist.


Deze man zette stroom op zijn naalden en ik herkende deze stroom.


Het was dezelfde zwakstroom die ook aanwezig was in mijn handen.


Ik vertelde hem mijn verhaal en vroeg hem wat hij ervan vond.


Lachend keek hij me aan en zei: 'Wat ik met mijn naalden doe, kunt u met uw handen. Een mens die dat doet wordt 'magnetiseur' of 'strijker' genoemd.'

Er ging, op dat moment, voor mij een nieuwe wereld open.


Ik vroeg de acupuncturist of hij zo iemand in zijn kennissenkring kende en hij vertelde mij, dat zijn neef magnetiseur was.


Een paar maanden later had ik een afspraak met die neef en deze man legde mij uit hoe men te werk gaat, als magnetiseur.


Langzamerhand kwamen er mensen en dieren met allerlei klachten op mijn pad
en vreemd genoeg verdwenen de klachten van deze patiŽnten na een behandeling.
Wenst u, na het bezoek aan deze website, contact met Loek, of hebt u gewoon een opmerking over wat u gelezen heeft, stuur dan een mailtje aan Loek via bovenstaande mailbutton.

 

 

Stem voor deze website.

 

Teller

 

 

Deze homepage is ook te vinden op

 

  

 Deze Homepage maakt deel uit van de Lynx-Ring - Bekijk de Ring via dit plaatje

 voor contact met de webmaster