Instituut voor Natuurgeneeswijze en Natuurkundig Onderzoek.


INDEX

Welkomspagina   Wie ben ik?   Magnetiseren  Vrije Energie en zelfzucht   Massagetherapie   Nikola Tesla   Magnetiseur in de pers  Magnetiseur in de pers - deel II   Het Hoogfrequente Ozon-apparaat   Lynx-ring   Tesla Lichtbuis  Noten  Gebruik van het Ozon-emissieapparaat  Stabiele Waterstoftherapie  Boodschap van een wetenschapper van Gene Zijde.   Op de drempel van twee werelden   Schone energie  Vitaliteit en Magnetisme  Folder Schone Energie  Stabiele Waterstof  Wichelroede  Helend Water en Cyrus  Een nieuwe werkplaats
***

De Wichelroede.


De meeste mensen zullen wel al eens gehoord hebben over wichelroedelopers en denken dat dit een praktijk uit zeer oude tijden is. Niets is minder waar. Ook in deze moderne tijden is de wichelroede een instrument dat door iemand, die er gevoel voor heeft, prima kan gebruikt worden om bepaalde dingen uit te zoeken.

Ook Loek Gans heeft deze  gevoeligheid en kan dus geraadpleegd worden om, met behulp van een wichelroede, positieve en negatieve stralingen op te sporen, in of rond uw huis. Ook is het mogelijk om op deze manier een diagnose te stellen over die plekken in het menselijk lichaam waar de energiestroom niet optimaal is. Zo kan dit een hulpmiddel zijn om een diagnose te stellen over sommige kwalen.

Er bestaan allerlei soorten van wichelroedes. Oorspronkelijk werd er meestal een gevorkte tak van een hazelaar voor gebruikt.


 

De hedendaagse wichelroeden, meestal bestaande uit twee staven, bewegen naar elkaar of stoten elkaar af. Dit is vergelijkbaar met een plus- en minpool of de noord- en zuidpool van een magneet.

 

 

 

Wichelroedelopen is voor veel doeleinden bruikbaar.


Er kunnen allerlei stoffen mee opgespoord worden zoals water maar ook bijvoorbeeld energielijnen.
Deze energielijnen worden aardstralen genoemd. Zij behoren ook tot het elektromagnetisch veld van de aarde. Voor de mens kunnen deze aardstralen zeer storend werken. Ze verstoren de aura, wat kan leiden tot vermoeidheidsklachten of erger.

Een aardstraal is altijd een rechte lijn. Meestal lopen evenwijdig aan deze lijn nog zwakkere veldlijnen.
De aardstraal kan geneutraliseerd worden door het plaatsen van een koperen 8 of door het afblokken met kosmische energie. De evenwijdige zwakke lijnen zijn dan ook niet meer aantoonbaar.

 

Wateraders


Een waterader is regenwater dat is neergekomen en zich niet via de sloot verplaatst naar een rivier maar is doorgezakt naar een ondergrond en zich door de grond heen verplaatst naar een rivier. Door de lange tijd (eeuwen) dat dit zo gaat is er een voorkeursbaan ontstaan waar dit water doorkan. Stel je het voor als een wat grover zandkanaal. Door de stroming geeft het een lading aan de bovengrond, deze is waarneembaar en van invloed op ons gestel. Wateraders zijn waterstromingen die op of onder de grond stromen. Deze zijn schadelijk indien we er langdurig op verblijven. Bijvoorbeeld slapen of onze vaste plaats in de woonkamer. 's Nachts in de slaap is ons lichaam 400 keer gevoeliger voor negatieve uitwerking dan overdag. Kunnen we overdag meer energie opdoen dan we 's nachts aan de waterader afgeven, dan zullen we geen negatief effect ondervinden.  Regelmatig komen we kruisingen van wateraders of sterke wateraders tegen die meer van ons lichaam vergen dan we ooit kunnen bijtanken. In combinatie met aardstralen en/of electrosmog kunnen er vele klachten ontstaan, waarvan er inmiddels al een aantal zijn bewezen door Duitse instituten en medische specialisten.


Aardstralen


Deze kunnen we onderverdelen in een aantal groepen zoals kosmische straling, reflecterende straling, aardstralen en
leylijnen en mogelijk nog wat subgroepen. Aardstralen afkomstig uit de aarde, zijn stralingen die vanuit de aarde komen. Stel het je voor als een aardmagnetisch veld waarop ons kompas werkt. Het is wel wat ingewikkelder als dat het hier is omschreven. Aardmagnetische banen zijn  banen die over de aarde lopen, om en om, plus en min gepoold. Daarom stoten ze elkaar af of trekken ze elkaar aan, waardoor ze een onderlinge afstand in stand houden. Indien we slapen op een kruising van aardstralen ondervindt ons lichaam daarvan negatieve gevolgen, welke uiteindelijk tot klachten kunnen leiden. In combinatie met wateraders zijn ze bijna altijd schadelijk voor het lichaam, zonder wateraders valt het doorgaans mee.

Leylijnen zijn positieve energiebanen die als meridianen over de aardbol lopen. Het is bijzonder boeiend om te zien dat, behalve dat de wichelroede uitslaat, ook de natuur duidelijk aangeeft dat er een bepaalde energie is. Bomen en struiken kunnen in de vreemdste vorm groeien.. Er is een hoofdnetwerk met steeds fijnere vertakkingen. Het hoofdnetwerk is goed voelbaar en er werden vroeger belangrijke gebouwen op geplaatst zoals kloosters, kastelen, kerken en dorpskernen.

 

Loek Gans kan voor jou allerlei schadelijke stralingen, in en rond je huis, opsporen via de wichelroede en daarbij ook eventuele storingen in je lichaamsenergie  vinden.


Contactgegevens.

Teslalein

Loek GANS

G. Japiksstraat 24

9145 RW TERNAARD

tel/fax +31 519/572005

GSM   +31 615047447

Email: teslalein@orange.nl

 

 
Wenst u, na het bezoek aan deze website, contact met Loek, of hebt u gewoon een opmerking over wat u gelezen heeft, stuur dan een mailtje aan Loek via bovenstaande mailbutton.

 

 

Stem voor deze website.

 

Teller