Instituut voor Natuurgeneeswijze en Natuurkundig Onderzoek.


INDEX

Welkomspagina   Wie ben ik?   Magnetiseren  Vrije Energie en zelfzucht   Massagetherapie   Nikola Tesla   Magnetiseur in de pers  Magnetiseur in de pers - deel II   Het Hoogfrequente Ozon-apparaat   Lynx-ring   Tesla Lichtbuis  Noten  Gebruik van het Ozon-emissieapparaat  Stabiele Waterstoftherapie  Boodschap van een wetenschapper van Gene Zijde.   Op de drempel van twee werelden   Schone energie  Vitaliteit en Magnetisme  Folder Schone Energie  Stabiele Waterstof  Wichelroede  Helend Water en Cyrus  Een nieuwe werkplaats
***

 

Apparaten

 

 

Hoogrendementsketel werkt volledig op stabiele waterstof.

  

Eigenlijk hoeft er geen energietekort te zijn. We hebben nu al de mogelijkheid om over te stappen op stabiele waterstof als bron van energie voor verwarming van het huis, water en gasfornuis.

Ook kunnen we onze auto's laten rijden op deze energie.

Stabiele waterstof veroorzaakt geen CO2, zo kunnen we bijvoorbeeld, midden in de kamer, een open haardvuur  laten branden zonder dat een afvoer nodig is.

Door in de toekomst stabiele waterstof als energie te gaan gebruiken, wordt de energievoorraad van moeder aarde niet verder uitgeput.

Op het plaatje hierboven: Loek heeft een oude ABW-ketel omgebouwd tot een simpele verwarmingsketel die volledig werkt op stabiele waterstof.

Het rendement, in vergelijking met aardgas, is 500 %.

 

Maar blijkbaar is de tijd er nog niet rijp voor, om dit toe te passen voor de hele bevolking. De belangen van de grote energiebedrijven spelen, helaas, nog een te grote rol. We maken geen gebruik van een duurzame, lange termijn economie maar van een kortstondige economie die de aarde volledig leeg rooft. Wanneer we doorgaan met het bezoedelen van de lucht met CO2-uitstoot, zo wordt nu al voorspeld, staan ons nog grote natuurrampen te wachten.

 

Een van de vragen die mij gesteld werden naar aanleiding van dit voorstel was: 'waar halen we dan de energie vandaan die nodig is om stabiele waterstof te maken?'

In eerste instantie kan dit door het gebruik van wind-energie, door zonne-energie en, niet te vergeten, de vrije energie die N. Tesla met het Colorado-experiment heeft ontdekt.Windenergie kan verkregen worden door meer windmolens te plaatsen. Niet, zoals nu meestal gebeurt, midden in het landschap of op plaatsen waar mensen er hinder van ondervinden, maar in de zee. Ver genoeg om het uitzicht niet te bederven en op plaatsen waar zij geen hindernis vormen voor de vissersboten. Ook de afsluitdijk lijkt mij een geschikte plaats. Men zou dit dan kunnen combineren met de mogelijkheid om een windmolen te laten bezoeken door schoolkinderen en andere ge´nteresseerden.

Wanneer er niet voldoende wind is om de molens energie te laten produceren, zou dit weer kunnen opgevangen worden door generatoren die draaien op stabiele waterstof.

 

Wij zoeken eerlijke, oprechte mensen en ook bedrijven, die ons willen helpen om dit project te verwezenlijken en om de mensheid bewust te maken van de noodzaak om het roer drastisch om te gooien, wanneer we aan onze kinderen een leefbare wereld willen nalaten.

 


Koken op stabiele waterstof.Zoals het mogelijk is om een hoogrendementsketel te laten functioneren , kunnen we eveneens een kooktoestel  (zoals bovenstaande plaatjes) laten branden met stabiele waterstof.

Bovenstaand toestel ( dat ook kan gebruikt worden om een wok te verwarmen) is gemaakt door Loek zelf in eigen werkplaats. Voor inlichtingen, zie adres en telefoonnummer 
Ook een normaal gasfornuis kan, op een eenvoudige manier, omgebouwd worden om te gebruiken met stabiele waterstof. Dit heb ik zelf toegepast op een oud gasfornuis in mijn werkplaats (zie foto onder)


 

zie ook: folder voor schone energie       

 


Contactgegevens.

Teslalein

Loek GANS

G. Japiksstraat 24

9145 RW TERNAARD

tel/fax +31 519/572005

GSM   +31 615047447

Email: teslalein@orange.nl

 

 
Wenst u, na het bezoek aan deze website, contact met Loek, of hebt u gewoon een opmerking over wat u gelezen heeft, stuur dan een mailtje aan Loek via bovenstaande mailbutton.

 

 

Stem voor deze website.

 

Teller