Instituut voor Natuurgeneeswijze en Natuurkundig Onderzoek.


INDEX

Welkomspagina   Wie ben ik?   Magnetiseren  Vrije Energie en zelfzucht   Massagetherapie   Nikola Tesla   Magnetiseur in de pers  Magnetiseur in de pers - deel II   Het Hoogfrequente Ozon-apparaat   Lynx-ring   Tesla Lichtbuis  Noten  Gebruik van het Ozon-emissieapparaat  Stabiele Waterstoftherapie  Boodschap van een wetenschapper van Gene Zijde.   Op de drempel van twee werelden   Schone energie  Vitaliteit en Magnetisme  Folder Schone Energie  Stabiele Waterstof  Wichelroede  Helend Water en Cyrus  Een nieuwe werkplaats
***

Brandbaar water

 

Water ( H2O ) bestaat uit twee positieve waterstofdeeltjes en één zuurstofelement (bestaat uit twee negatieve deeltjes).

Vanuit deze positie is het water stabiel.

We kunnen echter het water laten branden, wat niemand gelooft.

Waterstof, als brandstof, in de vorm die we kennen, heeft één positief deel. Op het moment dat deze in aanraking komt met zuurstof, reageert deze omdat het positieve deel niet in evenwicht is met de twee negatieve delen van zuurstof.

 

Willen we stabiele waterstof maken, dan zijn er twee positieve delen voor nodig tegenover één zuurstofdeel. Deze reactie kunnen we veroorzaken door aan het water NatriumHydroxyde toe te voegen. (anders gezegd: NaOH ) en door doorheen het water een gelijkstroom te sturen. Vanuit deze situatie ontstaat stabiele waterstof, een gas welke men in de toekomst kan gebruiken als schone energiebron ter vervanging van de huidige brandstoffen als benzine, aardgas e.d.

 

 

Brown

Yull Brown

Om stabiele waterstof te maken is een speciale roestvrijstalen constructie nodig. Probeer dus niet als doe-het-zelver om dit te gaan produceren. De uitvinder van stabiele waterstof is Yull Brown (1922-1998), maar waarschijnlijk heeft Werner Von Braun daar ook mee te maken en heeft hij dit toegepast in de V1-raketten gedurende WO II

 

 

Meer hierover op:

http://www.brownsgas.com/

Medische toepassingen.

 

Het gas kan je inhaleren: het zorgt voor balans en heeft een genezend effect in de energetische huishouding van het lichaam.

 

En dan is er nog iets waarvoor ik beschikbaar ben: ik heb de nodige apparatuur om kantoor- en woonruimtes en het menselijk lichaam te meten op schadelijke straling van buitenaf en raad geven hoe dit te verminderen of op te lossen.

 

 
Voor geïnteresseerden ben ik ook bereid lezingen te geven, tegen kleine vergoeding, over alle onderwerpen die in deze homepage vernoemd worden. Voor afspraken, zie contactgegevens


Contactgegevens.

Teslalein

Loek GANS

G. Japiksstraat 24

9145 RW TERNAARD

tel/fax +31 519/572005

GSM   +31 615047447

Email: teslalein@tele2.nl

 

 
Wenst u, na het bezoek aan deze website, contact met Loek, of hebt u gewoon een opmerking over wat u gelezen heeft, stuur dan een mailtje aan Loek via bovenstaande mailbutton.

 

 

Stem voor deze website.

 

Teller